Hvem er vi?


Kolleruplund har været i slægtens eje i over 90 år. Vi er selv 4. gen. på gården.  


Jytte: Født 1941. Uddannet kommis, kontor og revision. Vi er gift i 1960, og vi har 2 børn og 4 børnebørn. 1981- 2006 registreret revisor, FRR, leder af RevisionsKontoret Jytte Aagesen ApS i Uldum. Afhændet virksomheden i 2006. Politisk og organisatorisk arbejde i Venstre. Medlem af forretningsudvalget i Tele Danmarks abonnent repræsentantskab for Jylland. Initiativtager til en lang række af foreningsaktiviteter på såvel lokal som landsplan. 

Knud: Født 1936. Uddannet styrmand og dyrlæge. Praktiserende dyrlæge fra 1965 til 1971. Konsulent i Ferrosan fra 1971 til 1978. Politisk og organisatorisk aktiv i Venstre i 25 år. Lokalpolitisk engageret i Uldum i over 30 år. Initiativtager til en lang række af foreningsaktiviteter på såvel lokal som landsplan. Virket som kursusleder og instruktør ved politiske- og virksomhedskurser. Grundlagde i 1979 MEKU A/S og afhændede pr. 31/12, 2000 virksomheden til Løvens kemiske Fabrik. Forskellige bestyrelsesposter i private virksomheder.

Vi har tilrettelagt vores tilværelse på en liberal, grundtvigsk grundholdning kombineret med en social indstilling, hvor det nære samfunds værdier har styret al vor aktivitet. Vi har været vant til at træffe beslutninger både for os selv og andre ud fra logiske argumenter, og vi arbejder begge meget struktureret og målrettet.

Gennem vore uddannelser, reg. revisor (Jytte) og styrmand, dyrlæge og virksomhedsleder (Knud), og gennem vore mange fritidsaktiviteter i politik og foreningsarbejde, har vi begge opbygget et stærkt netværk til mange af samfundets engagerede mennesker samtidig med, at vi på egen krop har lært såvel iværksætterens som den etableredes vilkår at kende.  

Med erfaringerne fra en utrolig rig og aktiv tilværelse har vi siden 1997 drevet et unikt kursus- og feriecenter på Kolleruplund, hvor vi også selv bor privat. Gården med dens natur, hvor himlen aldrig har samme farve, hvor harer, rådyr, ræve, fasaner, agerhøns, fiskehejrer og den røde glente er daglige gæster, hvor nattergalen synger fra midten af maj og til Skt. Hans, mens mosekonen brygger, og hvor vi har haft vore egne husdyr og en stor køkkenhave, vil vi gerne dele med andre. På grund af alder har vi nu nedlagt kursuscentret, men driver nu hele huset videre som et spændende feriehus.  

Vi har erfaret, at mange mennesker er ved at glemme eller aldrig har opdaget, hvor vores mad kommer fra, og hvor velsmagende rigtig mad kan være, hvor spændende det er, selv at lave maden i selskab med andre, og ikke mindst hvor vigtig den daglige kost er for vort helbred og velbefindende.  

Vi tror, at den respekt for naturen, som mange i frelsthed taler om, kan omsættes i driften af unikt feriehus, hvor vi har valgt gedigne materialer i mursten og træ, med solvarme og finsk masseovn som de væsentligste varmekilder og med de nyeste AV udstyr, B&O musik og lydanlæg og et moderne storkøkken med egen vinkælder og kølerum, alt i vore smukke omgivelser

Knud og Jytte Aagesen

 
         
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolleruplund . Vongevej 25 . 7300 Jelling . Tlf. 7587 3024 . Fax 7587 3034 . e-mail: aagesen@kolleruplund.dk . Copyright